Dýňový cheesecake

Dýňový cheesecake

Ingredience

200 g máslových sušenek FIBROKI
300 g dýně
50 g másla
2 vejce
200 g třtinového cukru
250 g tvarohu
250 g ricotty
lžička skořice, lžička zázvoru

Postup

Dýni uvaříme, rozmixujeme, scedíme vodu a necháme vychladnout. Na dno dortové formy nasypeme nadrcené sušenky promíchané s máslem a dáme zapéct na cca 8 minut při 150 °C. V misce smícháme vejce s cukrem, ricottou a tvarohem, ochutíme skořicí a zázvorem a postupně přidáváme vychladlou dýni. Směs nalejeme na vychladlé sušenky a dáme zpět do trouby. Pečeme cca 40 min. na 160 °C. Po upečení dáme vychladit do ledničky.

Stáhnout recept

Složení

Bílkoviny: 21 % Sacharidy: 48 % Tuky: 31 %

Výživové hodnoty na jednu porci

249 kcal

Potřebujete poradit?


Nahoru
Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací