Blog

Nevíte jak prožít Vánoce bez kil navíc?

Nevíte jak prožít Vánoce bez kil navíc?

My to víme a poradíme jak na to!!!
Vánoční svátky už pomalu klepou na dveře, všude září vánoční výzdoba, vánoční trhy voní svařeným vínem a panuje shon kolem nakupování dárků.


27. 11. 2019

TIPY NA VÁNOČNÍ DÁREK. DARUJTE SVÝM BLÍZKÝM ZDRAVÍ.

Máme pro vás připravené vánoční balíčky. Přijďte si vybrat právě ten váš. Balíčky mohou být zaměřené na hubnutí, detoxikaci těla, na zdravé mlsání, pro sportovce, když nemáte čas vařit...balíček se dá udělat na jakoukouliv příležitost :o)


29. 11. 2019

Jak posílit imunitu a vyhnout se nachlazení

To, jak se stravujeme, má vliv nejen na naši váhu a křivky, ale také naši pohodu, obranyschopnost a celkový pocit ze sebe sama. Vyvážená strava a dieta nám pomůže zhubnout a cítit se jednoduše skvěle.

Jak máme tedy zhubnout?


27. 11. 2019

O čem vypovídá náš metabolický věk

Říká se, že jsme tak staří, jak se cítíme. Pokud máte pocit, že se cítíte o několik let starší, než ve skutečnosti jste, může být příčinou, samozřejmě kromě stresu, i pomalejší metabolismus. Podle odborného slovníku je metabolický věk průměrný věk, ke kterému náleží váš bazální metabolismus. Jestliže budete znát jeho hodnotu, můžete lépe pochopit, jak se cítíte. Ukazuje vlastně celkovou tělesnou kondici člověka. 


27. 11. 2019

Kombinace jídla

Věděli jste, že jídlo se vyplatí správně kombinovat? Můžete z něj totiž vytěžit víc. Jak ale selektovat doporučení a jak rozeznat, která jsou skutečně ta správná?


27. 11. 2019

Vláknina FIBROKI - jedinečná na našem trhu, exkluzivní složení, váš průvodce cestou za vysněnou siluetou.

O vláknině je známo,

že působí blahodárně na zažívání...


27. 11. 2019

Dýně - malý zázrak

Když léto zmizelo nenávratně pryč, na našich stolech se objevila krásná oranžová dýně. Je nejen vynikající pro ozdobu podzimní zahrady, ale je i výborným kulinářským materiálem. Dává se do jídel slaných a sladkých, je velmi aromatická, lze ji bez obav servírovat malým dětem, a k tomu je bohatá na minerální látky a vitamíny.


27. 11. 2019

Jak na zdravou snídani

Mgr. Štěpánka Kutišová,

výživová poradkyně NATURHOUSE

v Jindřichově Hradci radí...


27. 11. 2019


Potřebujete poradit?


Nahoru